مصرف ترشی و خیارشور بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارند و این محصولات در خانه اکثر ما به صورت سنتی تهیه می شوند تا بعنوان چاشنی در کنار انواع مختلف غذاها به مصرف برسانند. ترشیجات و خیارشور هم به مانند همه مواد غذایی می توانند مفید باشند بشرطی که در مصرف آنها زیاده روی نشود. محصولات ترشی و خیارشور دانی با بهترین کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. رسالت ما، به ارمغان آوردن طعم اصیل ایرانی است.

فواید مصرف ترشی و خیارشور

همانطور که می دانید خیارشور ترکیبی از سرکه، نمک، خیار، سیر، سبزی و… است. این محصول علاوه بر داشتن طعمی فوق‌العاده، خواص بی‌نظیری نیز برای بدن انسان دارد. خود سرکه ای که برای تهیه ترشی و خیارشور به کار می رود می تواند سبب کند شدن فرایند جذب کربوهیدرات شده و از افزایش قند خون جلوگیری نماید.

خود خیارشور نیز از کربوهیدرات کمی برخوردار بوده و حاوی باکتری‌های بسیار مفید برای معده است و می‌تواند در بهبود عملکرد دستگاه گوارش نقش بسیار موثری داشته باشد. همچنین می تواند به سلامت دستگاه گوارش، بهبود عملکرد معده، کاهش وزن و… کمک نماید.

خواص تغذیه ای

از جمله مواد مفیدی که در تهیه ترشی و خیارشور بکار می روند، سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند. طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد. فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های خاصی بوده که سبب تولید ویتامین های گروه ب می شود که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند. همچنین ترشیجات از جمله مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند و غذاهای تخمیر شده می توانند با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک کنند و به روده در جذب هرچه بهتر مواد مغذی کمک نمایند.

محصولات ترشی و خیارشور دانی، در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک ، طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما به ارمغان می آورد.

از جمله خواص دیگری که می توان برای ترشیجات برشمرد، کاهش میزان چربی خون، بهبود عملکرد معده، روده، کبد و افزایش سوخت و ساز بدن است. البته در نظر داشته باشید که در مصرف ترشی و خیارشور نباید زیاده روی کرد.

محصولات ترشی و خیارشور دانی

شرکت فرخوان چاشنی مشهد با بهره گيری از روشهای نوين، توانسته محصولاتی با كيفيت و بسته بندی روز را توليد و در بازار عرضه نمايد. از جمله محصولات ترشی و خیارشور می توان به خیارشور ویژه، خیارشور درجه یک، خیارشور نمکی و ترشی بندری، ترشی کلم، ترشی لیته، لیته بادمجان، ترشی مخلوط درشت، نازخاتون دودی، سالاد شور آب گوجه، سیر مروارید، سیر ترشی و زیتون شور و زیتون شور ویژه اشاره نمود.

طرز تهیه ترشی کلم

برای تهیه ترشی کلم ابتدا گل کلم را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد بوته های گل کلم را جدا می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس هویج ها را نیز پوست گرفته شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود، سپس آن را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کرده و به گل کلم ها اضافه می کنیم.

 در مرحله بعد مقداری ترخون را شسته و خشک می کنیم و در بعد از ریز کردن به مواد اضافه می کنیم (در صورت علاقه می توانید گلپر نیز به مواد اضافه کنید). همه مواد را زیر و رو کرده تا به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد مواد ترشی را کم کم داخل شیشه ای که از قبل آماده کرده ایم ریخته و لابه لای مواد ترشی فلفل سبز قرار می دهیم.

در نهایت حدود ۳ سانتیمتر از روی شیشه را خالی نگه می داریم و سرکه و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و روی مواد ترشی می ریزیم تا سرکه کاملا روی سطح ترشی را بپوشاند. سپس درب شیشه را محکم می بندیم و آن را در جای خنک نگهداری می کنیم.

اگر زمان انجام این کار را ندارید می توانید از محصولات دانی استفاده کنید، رسالت دانی، به ارمغان آوردن طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما عزیزان است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *