خیلی از افراد دوست دارند خودشان خیارشور درست کنند. اگر شما هم می‌خواهید نحوه تهیه خیارشور باکیفیت را یاد بگیرید قبل از هر چیز باید اطلاعات کافی راجع به خیارهای مناسب برای خیارشور به دست آورید. با دانی همراه باشید.

اهمیت انتخاب خیار

همانطور که گبیان شد انتخاب خیار مناسب خیارشور مهمترین بخش در انداختن خیارشور می باشد. خیارها انواع مختلفی دارند و هر خیاری را نمی‌توان برای خیارشور استفاده نمود و هر خیاری برای اینکار مناسب نیست.

اگر وقت درست کردن خیارشور خانگی را ندارید، سعی کنید خیارشور های با بسته بندی بهداشتی را خریداری نموده و از خرید خیارشورهایی که به صورت فله در بازار عرضه می شود خودداری کنید.

ویژگی های خیار مناسب تهیه خیارشور باکیفیت

خیارهای موجود در بازار دو نوع گلخانه ای و مزرعه ای هستند. بهتر است از خیار مزرعه ای استفاده کنید. پروسه تبدیل خیار به خیارشور توسط باکتری های خاصی انجام می‌شود و خیار مناسب خیارشور باید پذیرنده این باکتری ها باشد. نکاتی درباره خیار مناسب برای تهیه خیارشور باکیفیت:

  • خیارها، قلمی و در سایزهای مناسب باشد
  • رنگ سبز روشن داشته باشد
  • تازه و ترد و سفت باشد
  • عاری از هرگونه کپک زدگی و کرم خوردگی
  • لزج، نرم و چروکیده نباشد

و شما با رعایت این ویژگی ها می‌توانید یک خیاشور باکیفیت تهیه نمایید.

همانطور که در بالا گفتیم بهتر است از خرید خیارشور به صورت فله خودداری نموده و این محصول را از تولیدکننده های معتبر با بسته بندی های بهداشتی تهیه نمایید. محصولات خیارشور دانی عطر و طعم اصیل و کیفیت مثال زدنی را برای شما به ارمغان می آورند.

دستور تهیه خیارشور باکیفیت

ابتدا خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند. سپس سر و ته خیارها را با چاقو جدا نمایید. سپس در یک ظرف آب و نمک را جوشانده و بعد آن را کنار بگذرید تا خنک شود. وقتی مخلوط آب نمک کمی خنک شد (باید هنوز کمی گرم باشد) سرکه را با آن اضافه نمایید.

در مرحله بعدی، داخل یک شیشه تمیز خیاراها را به همراه مخلوطی از ترخون، فلفل سبز، شوید، سیر، تخم گشنیز بریزید. در نهایت محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید، توجه داشته باشید که محلول کاملا سطح خیارها را بپوشاند، سپس در شیشه را محکم ببندید. می توانید یک کیسه پلاستیکی را روی شیشه با کش فیکس کنید تا هیچ هوایی وارد ظرف خیارشور نشود. ظرف خیارشور را به مدت یک هفته تا ده روز در دمای محیط قرار دهید تا خیارشور برسد.

محصولات خیارشور دانی با کیفیت مثال زدنی و با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده تا طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما به ارمغان می آورد.

نکته هایی برای هرچه بهتر شدن خیارشور

  • مدت زمان آماده شدن خیار شور بستگی به دمای هوا دارد، هرچه هوا گرمتر باشد زمان هم کمتر خواهد شد.
  • اگر می خواهید رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند آن را در محیطی با نور کم قرار دهید و بالعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می تابد قرار دهید.
  • دمای محلول آب و سرکه ای که روی خیارشور می ریزید بسیار مهم است، این آب باید گرم باشد
  • مقدار نمک بستگی به ذائقه تان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب می باشد.
  • همچنین می توانید برای ترد شدن خیار شور به آن زاج سفید بیافزایید.
  • در صورت تمایل می توانید از کمی کرفس و گوجه نیز در خیار شور استفاده کنید.

در اینجا کلیه نکات لازم برای تهیه خیارشور باکیفیت آورده شده، اما اگر زمان یا حوصله انجام این کار را ندارید می توانید خیارشور دانی را استفاده نمایید. خیارشور دانی از مواد اولیه با کیفیت و تازه تهیه شده و در اندازه ها و بسته بندی های مختلف به بازار عرضه می گردد. رسالت دانی به ارمغان آوردن طعم اصیل ایرانی برای مصرف کننده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *