خیارشور یک چاشنی بسیار پرطرفدار است و اغلب ما درکنار غذا و یا در ساندویچ هایمان از خیارشور استفاده می کنیم و کمتر کسی است که خیارشور دوست نداشته باشد. شاید همیشه زمان کافی برای درست کردن خیارشور نداشته باشیم و ترجیح دهیم خیارشور فله ای بخریم. اما این اشتباه بزرگی است و لازم است توصیه کنیم که به هیچ وجه خیار شور فله ای نخرید! بهتر است خیارشور را از شرکت های تولید کننده معتبر خریداری نمایید تا همیشه از سلامت و بهداشت محصول اطمینان خاطر داشته باشید. محصولات خیارشور دانی با کیفیت مثال زدنی و با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه، در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک تولید شده تا طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما به ارمغان می آورد.

مواد مغذی

به مانند بقیه ترشیجات و شوریجات، خیارشور نیز کالری کمی دارد. خیارشور دارای مقداری کافی ویتامین K است. یک خیارشور به‌ طور میانگین حاوی ۱۲ تا ۱۶ میکروگرم و تقریباً ۱۵٪ تا ۲۰٪ ویتامین K مورد نیاز بدن در یک روز است. هر خیارشور تقریبا حاوی سه کیلوکالری انرژی بوده که از کربوهیدراتهای موجود در خیار به دست می‌آید. در نظر داشته باشید که خیارشور حاوی سدیم زیادی است، هر خیارشور متوسط بین ۳۵۰ تا ۵۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد در حالی که بیشینه سدیم روزانه مورد نیاز یک فرد، ۲۴۰۰ میلی‌گرم است. از آنجایی که خیار شور درصد نمک بالایی دارند نباید به مقدار زیاد و به طور مداوم مصرف شوند زیرا مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افزایش فشار خون را زیاد می کند.

انواع خیارشور دانی

محصولات خیارشور دانی با کیفیت مثال زدنی و با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده تا طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما به ارمغان می آورد. خیارشور به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید می شود. خیارشور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات موادغذایی تولید و سپس پاستوریزه می گردد. خیارشور تخمیری همان خیارشوری است که در منازل تهیه می شود.

خیارشور دانی، صنعتی

ابتدا خیارها درجه بندی شده و پس از خیساندن در حوضچه های آب، وارد دستگاه های دم گیر و گل گیر می شوند. سپس وارد مرحله سورتینگ شده و خیارهای کپک زده، شکسته شده و همچنین آن‌هایی که بافت نرم دارند به صورت دستی جدا می شوند. دستگاه پرکن شکلی دوار دارد که خیارها درون این دستگاه ریخته می شود و طی حرکت ظروف، از خیار پر می شوند. پس از آن ظروف از محلولی که شامل آب، نمک و سرکه می باشد، پر می شوند. پر شدن شیشه ها از محلول داغ باعث تخلیه هوا از ظرف می شود و خلایی به وجود می آورد که این خلا در ماندگاری محصول نقش بسزایی دارد. سپس ظروف وارد مرحله درب بندی می شود. ظروف درب بندی شده وارد دستگاه پاستوریزاتور می شوند و یا با بخار استریل می شوند.

خیار شور دانی، تخمیری

خیارها را پس از شستشو به همراه سبزیجات داخل ظروف مورد نظر می ریزند و آب نمک به آن اضافه می کنند. از آن جایی که در مراحل اولیه تخمیر ممکن است لایه سفید رنگی در سطح محصول ایجاد شود، بهتر است روزهای اول در ظرف باز گذاشته شود تا هم از تشکیل این لایه جلوگیری شود و هم گاز ناشی از تخمیرهای ناخواسته خارج گردد. عمل تخمیر بین شش تا نه هفته طول می کشد و بعد از آن محصول آماده مصرف خواهد بود. وجود نمک در آب باعث رشد میکروارگانیسم های تولید کننده اسید لاکتیک شده و تولید اسید به همراه نمک از رشد باکتری های نامطلوب و گندیدگی محیط جلوگیری می کنند. این نوع خیارشور به دلیل عطر و طعم تخمیری که دارد پر طرفدار تر بوده با استقبال بیشتری روبروست.

همانطور که در بالا گفتیم بهتر است از خرید خیارشور به صورت فله خودداری نموده و این محصول را از تولیدکننده های معتبر با بسته بندی های بهداشتی تهیه نمایید. محصولات خیارشور دانی عطر و طعم اصیل و کیفیت مثال زدنی را برای شما به ارمغان می آورند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *