خیارشور در زمره مواد غذایی سالم محسوب شده و سرشار از مواد مغذی برای بدن می باشد این محصول کم کالری همچنین، یک منبع غذایی عالی برای باکتری‌ های خوبی است که در معده ما زندگی می کنند و از این رو خیارشور به عنوان ماده‌ غذایی پرویبیوتیک شناخته می‌شود. خیارشور منبعی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها بوده و می تواند نقش مهمی در کنترل دیابت، ارتقاء سلامت کبد، بهبود سلامت معده، کاهش وزن، بهبود سیستم گوارشی، کاهش خطر ابتلا به سرطان طحال، کاهش خطر ابتلا به عفونت مخمر و… ایفا نماید. انواع خیارشور دانی با توجه به ذائقه و سلیقه ایرانی تولید شده و در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک بسته بندی و به بازار می گردد. دانی طعم اصیل محصول ایرانی را برای شما به ارمغان می آورد.

خواص خیارشور

منبع آنتی اکسیدان

از جمله خواص خیارشور می توان به منبع غنی آنتی اکسیدان اشاره نمود. می دانیم که علاوه بر ویتامین ها، ترکیبات زیست فعال بسیاری نیز در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارند که از مزایای آنتی اکسیدانی برخوردار هستند. متاسفانه این ترکیبات در طول طبخ از بین رفته چون بسیاری از این ترکیبات نسبت به دما حساس هستند و در برابر حرارت زیاد، شکسته یا غیرفعال می‌شوند. اما نحوه تهیه خیارشور می تواند از این اتفاق جلوگیری کند، چرا که خیار و سبزیجات به صورت خام به محلول افزوده شده و در نتیجه این کار تمام خواص آنتی اکسیدانی محصول حفظ می‌شود.

کمک به سیستم گوارش

از دیگر خواصی که می توان برای خیارشور نامبرد، کمک به سیستم گوارشی و دستگاه هاضمه است. می شود گفت برای همه پیش آمده که گاهی اوقات به دلیل عدم تعادل باکتری‌ها یا مصرف نکردن فیبر کافی، دچار اختلالات گوارشی شویم. حال، مصرف خیارشور می تواند در برطرف کردن این مشکلات به ما کمک کند. چون سرکه سرعت رشد باکتری‌ها را کاهش می‌دهد، زمان کافی برای رشد باکتری‌های پروبیوتیک در ترکیب خیارشور مهیا می ‌شود. بعلاوه خود ترکیبات خیار به نیز پرو بیوتیک هستند، و شما می‌توانید حتی قبل از تبدیل شدن به خیارشور، آن را مصرف کنید و از خواص آن بهره‌ ببرید. همچنین سبزیجات و میوه ها غنی از فیبر بوده و می توان با اضافه کردن خیارشور به رژیم غذایی فیبر مورد نیاز بدن را نیز تامین نمود.

ایده آل برای کاهش وزن

خیارشور محصولی کم کالری و کم کربوهیدرات بوده و این امر محصول خیارشور را تبدیل به یک خوراکی ایده آل برای افراد دیابتی و افرادی که به دنبال کاهش وزن خود هستند نموده است. این ماده غذایی همچنین می تواند با بهبود بخشیدن وضعیت کارکرد کبد، به دفع هرچه بهتر سموم از خون کمک نماید. از دیگر مزایای مصرف خیارشور کمک به حفظ سلامت روده و طحال است. همانطور که در بالا اشاره شد، خیارشور منبعی سرشار از باکتری های پروبیوتیک است و کمبود این باکتری ها در بدن می توان خطر ابتلا به سرطان طحال را افزایش دهد.

خیارشور در واقع ماده‌ غذایی مفید و سالمی محسوب می شود. فقط تنها مسئله‌ای که در خصوص مصرف خیارشور باید به آن توجه نمود، استفاده‌ بیش از اندازه از نمک در تهیه‌ آن است. این میزان از نمک می‌تواند برای سلامتی مضر باشد، بنابراین اگر عاشق خیارشور هستید و به مصرف آن عادت دارید، باید به میزان نمک موجود در آن توجه نموده و سعی نمایید تا حد امکان آنرا کاهش داده و در نهایت مراقب باشید در مصرف این ماده‌ی غذایی زیاده ‌روی نکنید.

انواع خیارشور دانی

خیارشورهای دانی از مواد اولیه با کیفیت و تازه تهیه شده و در اندازه ها و بسته بندی های مختلف به بازار عرضه می گردد.

انواع خیارشور دانی

  • خیارشور نمکی 700 گرمی
  • خیارشور درجه یک 900 گرمی
  • خیارشور ویژه 300 گرمی
  • خیارشور ویژه 1800 گرمی

رسالت دانی به ارمغان آوردن طعم اصیل ایرانی برای مصرف کننده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *