ترشی یکی از پرطرفدار ترین چاشنی ها بین ایرانیان بوده که در کنار غذاها بسیار دل‌چسب و لذیذ است. ترشیجات حتی از نظر درمانی دارای ارزش و خواص بسیار بالایی است. در این نوشته می خواهیم دستور تهیه چند ترشی خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. اگر زمان و یا حوصله درست کردن ترشی را ندارید می توانید این محصولات را به صورت کاملا بهداشتی تهیه نمایید. ترشی های دانی با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده و در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک بسته بندی می شود. رسالت ما به ارمغان آوردن طعم اصیل محصول ایرانی را برای شماست.

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه‌ این ترشی بسیار آسان است، اما جا افتادن آن به زمان زیادی احتیاج دارد پس باید کمی صبر داشته باشید. برای تهیه این ترشی بهتر است از سیر تازه استفاده کنید تا مدت زمان بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید. برای تهیه سیر ترشی حتما اباید از سیر خشک استفاده کنید. ترشی سیر را می توان با اکثر غذاهای ایرانی مصرف کرد.

برای تهیه سیر ترشی فوری به مواد زیر نیاز داریم: سیر، سرکه بالزامیک، سرکه خرما، سس سویا

ابتدا لایه اول پوست سیر را جدا کنید. دقت کنید که بوته سیر سوا نشود و به همان حالت حفظ شود. سیرها در آبکش قرار داده و با دقت بشویید. سپس اجازه دهید تا آب آن کشیده شود. حدود سه تا چهار روز زمان بدهید تا کاملا سیرها خشک شوند. بعد از این مرحله سرکه بالزامیک و سرکه خرما را در یک ظرف بریزید تا با هم مخلوط شوند.

سیرها را در ظرفی مناسب قرار داده و مخلوط سرکه را روی آن ریخته و ظرف را به مدت بیست دقیقه روی شعله حرارت بگذارید. حواستان باشد که زیادی سیرها پخته نشوند. همین‌که سیرها کمی حرارت دیدند و نرم شدند سس سویا را اضافه کنید و گاز را خاموش‌کنید.

صبر کنید مخلوط سرد شود. بعد سیرها را داخل شیشه قرار داده و مخلوط سرکه را روی آنها بریزید تا حدی که روی سیرها کاملا پوشانده شود. درب شیشه را ببندید و حدود یک ماه در جای خشک و خنک و تاریک بگذارید تا سیر ترشی شما برسد. سس سویا باعث تخمیر ترشی می‌شود برای همین ترشی هفت ‌ساله را می‌توانید در عرض چهل روز میل کنید.

طرز تهیه سیر مروارید

برای تهیه سیر مروارید به سیر، فلفل قرمز و سیاه، نمک و سرکه سفید نیاز داریم. ابتدا سیرها را حبه کنید و پوست حبه های سیر را جدا کنید. سرکه را درون یک قابلمه بریزید و نمک را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی که سرکه شروع به جوشیدن کرد و نمک حل شد، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مخلوط سرکه خنک شود. سیر ها را داخل شیشه ریخته و مخلوط سرکه را به همراه ادویه ها روی آن بریزید، سرکه را تا جایی اضافه کنید که کاملا روی سیرها را بپوشاند. در شیشه را ببندید و در محلی خنک دور از نور قرار دهید تا ترشی برسد.

طرز تهیه نازخاتون دودی

مواد لازم برای تهیه نازخاتون دودی بادمجان، سیر، فلفل سبز، سرکه و آبغوره، سبزی ترشی، نمک و فلفل سیاه است. در مرحله اول بادمجان ها را بشویید سپس آنها را روی گاز کباب کنید (چند لحظه یکبار بادمجان ها را زیر و رو کنید تا تمام سطح بادمجان بپزد.) سپس پوست تمام بادمجان ها را بگیرید و به همراه سبزی ترشی (که از قبل خورد کرده اید) سیر و فلفل سبز داخل غذا ساز بریزید و آنها را خوب با هم میکس کنید. حال این مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و سرکه و آبغوره به آرامی به آن بیافزایید. در آخر هم روی ترشی نازخاتون کمی سرکه یا آبغوره بریزید و در ترشی را محکم ببندید و به مدت چند روز در جای خنک قرار بدهید تا برسد.

البته شما می توانید تمام این ترشی ها را به صورت آماده و بسته بندی شده خریداری کنید، ترشی های دانی با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده و در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک بسته بندی می شود. رسالت ما به ارمغان آوردن طعم اصیل محصول ایرانی را برای شماست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *