از قدیم الایام یک از روش های نگه داری طولانی مدت مواد غذایی انداختن ترشی بوده است. ترکیبی از میوه ها، سبزیجات و سیفی جات مختلف به صروت ترشی انداخته و نگه داری می شد تا هم زمان نگهداری آن محصول بیشتر شود و هم فرد بتوانند در فصولی دیگر از سال که امکان دسترسی به این مواد به صورت تازه وجود نداشت از این محصولات بهره مند شود. البته درست کردن ترشی فقط باعث نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی‌تر نمی‌شود، بلکه باعث تغییر مزه و بافت مواد غذایی نیز گردیده به طعم را به نحو خوشمزه و جالبی تغییر می‌دهد. ترشیجات دانی با متد روز دنیا و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده و در بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با استفاده از ماشین آلات مدرن اتوماتیک بسته بندی می شود. رسالت ما به ارمغان آوردن طعم اصیل محصول ایرانی را برای شماست.

تاریخچه ترشی

تاریخچه ترشی در ایران به زمان های قدیم باز می گردد، اما از عمر تولید ترشی صنعتی چیزی نزدیک به ۷۰ سال می‌گذرد. ترشی‌ها بیشتر در کشورهای آسیایی مورد استفاده قرار گرفته و عموما در سرکه نگهداری می‌شوند یعنی ماده اصلی در ترکیبات انواع ترشیجات، سرکه است.

خود سرکه بر اثر تخمیر قند میوه‌ها به وسیله باکتری‌ها تولید می‌شود و به دلیل وجود اسیدی خاص، سرکه خاصیت اسیدی پیدا کرده و با تغییر PH از رشد بسیاری از میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کند. به عبارت دیگر، در ترشی PH محیط و شرایط برای رشد میکروب‌ها نامساعد می‌شود و علت انتخاب سرکه برای نگهداری مواد غذایی که به طور طبیعی در کوتاه مدت دچار انواع فسادهای میکروبی می‌شوند همین خاصیت سرکه بوده است. سرکه علاوه بر طعم دادن به غذا اشتها را نیز تحریک می‌کند.

ترشی‌ها اغلب از ترکیب سبزی جات و سیفی جات مختلف مثل کرفس، فلفل، قارچ، سیر، چغندر، انبه، آلو، لیمو، بادمجان، سیر، کلم، هویج، خیار و… تولید می شوند. از آنجایی که برخی از ویتامین‌های این مواد غذایی بر اثر محیط اسیدی ترشی به مرور زمان از بین می‌روند. نباید انتظار داشته باشیم که ترشی به تنهایی و به طور کافی تامین کننده انرژی و ویتامین مورد نیاز بدن باشد.

انواع ترشیجات دانی

ترشیجات دانی در طعم های مختلف و از تازه ترین و باکیفیت ترین مواد اولیه تولید گردیده و به بازار عرضه می شوند.

بخشی از انواع محصولات ترشیجات دانی:

  • ترشی بندری
  • ترشی لیته
  • ترشی مخلوط درشت
  • ترشی لیته بادمجان
  • سالاد شور آب گوجه
  • ترشی کلم
  • سیر ترشی
  • سیر مروارید
  • نازخاتون دودی
  • و…

ارمغان شرکت دانی طعم و مزه اصیل ایرانی است.

فرآیند تولید ترشیجات دانی به چه صورت است؟

مواد اولیه روز، ابتدا وارد کارخانه شده و شستشو و تمیز کردن اولیه روی آنها انجام می‌شود. مواد اولیه از هر گونه آلودگی خارجی پاک شده و پس از شستشو جداسازی قسمت‌های زائد انجام می‌شود سپس (در صورت نیاز) پوست‌گیری انجام می شود. اصولا این مرحله توسط ماشین آلات اتوماتیک انجام شده اما این روش ممکن است برای تمامی مواد اولیه قابل استفاده نباشد، به عنوان مثال سر سبز بادمجان و پوست سیر باید به صورت دستی جدا شوند.

بعد از طی شدن این مراحل، مواد وارد دستگاه خردکن شده و خرد می‌شوند. سرکه به همراه نمک مخلوط شده و به دستگاه پرکن منتقل می‌شود. پس از آماده شدن، دستگاه پرکن مواد را در شیشه قرار می دهد. و در نهایت شیشه‌ها درب بندی شده و برچسب محصولات روی آن خورده و بسته بندی می‌شوند.

ترشیجات دانی از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه تولید می شود. ما به رسالت خود که به ارمغان آوردن طعم اصیل محصول ایرانی را برای شماست همیشه پایبندیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *